10 Aralık 2010 Cuma

Dudaklarınız Kurumasın!





Angelina Jolie, Penelope Cruz ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızların tercihi olan ünlü dudak bakım markası Blistex, çok etkili bir çözüm sunuyor.
Günlük bakım için formüle edilen Blistex Daily Lip Conditioner SPF 15 – Hassas Dudaklara Günlük Bakım, içeriğindeki nemlendiriciler ve onarıcılar ile dudaklarınızı yumuşatırken, SPF 15 özelliği ile dudaklarınızı dört mevsim maruz kaldığınız güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı oluyor.






























Share/Bookmark


8 Aralık 2010 Çarşamba

Flo'nun Kış Modelleri

FLO sezonun en iddialı ve gözde trendi olan kürklü bot ve çizmelerin yanı sıra bol metal aksesuarlı, zımbalı motorcu botları ile modayı ayağınıza getiriyor. Bu sezonun öne çıkan renkleri olan mavi, gri, kırık beyaz ve vizon tonlarının yanı sıra daha iddialı giyinmeyi tercih eden bayanlar için farklı birçok renk kombinasyonunu içeren ayakkabıları da FLO’da bulmak mümkün olacak.








FLO’nun kreasyonunda yeni sezonun en gözde trendi olan kürklü bot ve çizmelerin yanı sıra bol metal aksesuarlı, zımbalı motorcu botları önemli bir yer tutuyor. Geçtiğimiz kış sezonunda büyük ilgi gören diz üstü çizmeler bu kış da FLO vitrinlerinde daha yeni modelleriyle varlığını korurken örgü çoraplı botlar da sezonun gözde parçalarından olacak.

Ayakkabı ve botlarda aksesuar olarak kürkler ve metal aksesuarlar öne çıksa da zımbalı modeller geçen kış olduğu gibi bu kış da ayakkabıları süslüyor. FLO’da bir önceki kış etkisini gösteren püsküllü modeller bu kış yerini kürklü modellere bırakıyor. Süet modellerin ön planda olduğu FLO kreasyonunda deri-süet kombinasyonları da yer buluyor. FLO’da ışıltıdan vazgeçemeyenler için rugan ayakkabılar raflardaki yerini alırken, farklı olmayı sevenler için de yılan baskılı ayakkabılar düşünülmüş.


























Share/Bookmark

6 Aralık 2010 Pazartesi

Pembe Giymenin İncelikleri

Kadınların rengi olarak bilinen pembe her ortama ve kıyafete çok da uygun değildir. Ama diğer pembe tonları sizi oldukça şık gösterir.







Pembe bluz veya kazak parlak gri pantolonla oldukça şık durur. Sade pembe bir elbise de sizi oldukça elegant gösterir.


Chanel, Stella McCartney ve Marc Jacobs tasarımlarında bu rengi kullanıncaya kadar çok da giyilmiyordu aslında.. Şeker pembe değil sadece toz bulutu pembe, gül rengi gibi tonlar tercih ediliyor. Bu renkler her cilt rengi için ideal.









Pembe pantolon, beyaz bir bluz ile şıklığınızı tamamlar. Aynı şekilde pembe bir bluzu haki renk bir etekle tamamlayabilirsiniz.

























Share/Bookmark