31 Temmuz 2010 Cumartesi

~Trendyol.com - üyelik - alışveriş~



Trend Yol: “The Way to Shop” sloganıyla faaliyete geçmiş bir online alışveriş sitesidir.. Dünyaca ünlü kaliteli markaları %85′e varan indirimlerle satışa sunan trendyol.com alışveriş sitesi,açılışı takip eden 1 hafta içinde servisin sadece viral olarak ciddi üye sayılarına ulaştığını duyduk.. Buda demek oluyorki Türk internet kullanıcıları tarafından özel alışveriş siteleri çok ilgi görüyor diyebiliriz..

Kısaca Trendyol.com seçkin markaları, özel fiyatlarla sunarak üyelerine, ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşatan özel bir alışveriş sitesidir..

Sizde hiçbiryerde bulamayacağınız ÖZEL markaları UYGUN fiyatlarla almaya ne dersiniz? Arkadaşlarınızıda bu keyifli alışveriş sitesine üye yapın;

üye olan her arkadaşınızın yaptığı

ilk alışverişten 10 TL hediye çeki kazanın.

Trendyol sadece davetiyeyle üye kabul ediyor. Üye olanlar da daha sonra arkadaşlarını Trendyol’a davet edebiliyorlar ve üyeliğe kabul edilen arkadaşlarının ilk alışverişlerinden 10 TL hediye çeki kazanıyorlar.

Üye olmak için trendyol.com

25 Temmuz 2010 Pazar

“LOST”a Son Bir Kez Daha Elveda




Final sezonu 23 Mayıs 2010 günü yayınlanan final bölümüyle tartışmalı biçimde biten “LOST“un eğer tamamen bittiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü DVD setinde güzel bir sürpriz var.
Hayranlarını final sezonu, en çok da final bölümüyle ikiye bölen ve bir kısım izleyici tarafından bütün sorulara cevap veremediğiyle itham edilirken, bir kısım izleyici tarafından da olabilecek en güzel finali yaptığı düşünülen “LOST“un tabii ki bu kadar çabuk pılını pırtını toplayıp camiadan ayrılmasını
beklemiyorduk. Diziden son bir atak da çok geçmeden geldi.

Dizinin 6. ve son sezona ait DVD seti 24 Ağustos’ta Amerika’da satışa sunulacak ve DVD setinin içinde, “The New Man in Charge (Yeni Yetkili)” adlı 12 dakikalık kısa bir bölüm olacak. Diziden sadece Hurley ve Ben’in yer aldığı ekstra bölümle ilgili henüz hiçbir bilgi ve detay yok..

Bu kısa bölümün, Hurley ve Ben’in adada final bölümünden sonra yaşadıklarını anlattığı söyleniyor. Eğer öyleyse, Ben nasıl oluyor da bir Dharma İstasyonu’nda bulunuyor? Oradaki
işi ne ve bunun hikayeyle ne gibi bir bağlantısı olabilir? Konuyla ilgili Michael Emerson da ser verip sır vermiyor, ancak bu ekstra bölümün “LOST“a yakışır ufak bir bölüm olduğunu belirtiyor ve bu bölümün de ufak bazı sorulara cevap verdiği ipucunu veriyor..