4 Temmuz 2010 Pazar

*Adan Zye ruj*










Makyajın vazgeçilmez unsuru ve tamalayıcısı rujlar hakkında her şey...
Boya, hafif renk ve parlaklıklarıyla bilinen az miktarda sade pigment ( boya maddesi) içeriyorlar ve az miktarda kapsamlarını sunuyorlar. Onlar oldukça sadeler, onları uygulamak için bir aynaya bile ihtiyacınız yok.

Görünüm: Doğallık, belirgin renkleri ve parlak çeşitleriyle ıslak bir görünümü önemsemiyor.

His: Sade olanlar hafif ve kaygan olurlar, dudaklarda uzun süre kalamazlar.

En iyi ürünler
M*A*C Lipgloss, Chanel Glossimer, Yves Saint Laurent Rouge Pur Transparent, Christian Dior Marshmallow Gloss, L´Oréal Rouge Pulp Liquid Lip Color, Kiehl Lip Gloss, Clinique Almost Lipstick, Trucco Lipstains, Stila Lip Polish, Clarins Sheer Lipstick, Max Factor Ultralucent Lip Polish, Origins Lip Gloss, Lancome Sheer Magnetic Lipstick, Lorac Lip Gloss, Laura Mercier Healthy Lips´dir.

Dudak tavsiyesi
Sade bir dudak kalemi sürmeden önce hafif veya sade bir kalem ile dudaklarınızı renklendirin, dudaklarınızda bu çok daha uzun süre kalacaktır. Parlaklıklar, eskiden buzlu olarak bilinirlerdi, şuan daha güzeldirler ve göze çarpmazlar. Tüp içerisinde daha çok metalik, inci gibi görünürler veya ışıkları renk renk yansıtırlar, ama dudaklarda kuvertür yumuşacıktır ve göze çarpmazlar.

Görünüm: Parlaklıklar, dudakların parlaklığı yakalayabilmesi için ışığı yakalar ve yansıtırlar.

His: Parlaklıklar, biraz mika ve reflektörü içerir. Bu akım versiyonu hafif inceliği, pürüzsüzlüğü ve kremayı hisseder.

En iyi ürünler
Lancome Rouge Absolu, Prescriptives Mattina, Origins Frost Bites, Origins Shimmer Sticks, Laura Mercier Lip Color, Stila Allover Shimmer, Chanel Rouge Lumiére, Bobbi Brown Essentials Shimmer Lip Gloss, Hard Candy Lip Gloss Cubes (metalikler).