24 Nisan 2010 Cumartesi

Kısa Saç Modelleri...

Kısa saçın rahatlığı gibi yok..Yazın sizi sıcaktan uzak tutarken kışında banyo sonrası üşütmelere karşı daha iyi korur çünkü uzun saç her zaman için bakımı çok zor olan bir saçtır..

saçlarını uzatan kişilerde elbetteki bazı şeylere katlanmak zorunda.Şimdi sizlere en güzel kısa saç modellerini vermek istiyorum.. Modeller oldukça modern kesimlerle uygulanmış ve kısada olsa gayet şık modeller.
















KoT ŞoRT MoDaSı Ve ÜnLüLeR...

Kış aylarının son günlerini yaşadığımız şu günlerde, kışlık ürünler indirimlerin başlaması ile birlikte vitrinlerdeki yerlerini baharlık ve yazlık ürünlere bırakıyorlar. İşte 2010 ilkbahar yaz sezonunda’da severek giyeceğinizi düşündüğüm kot şort modelleri…








ünlülerde kısa şortları sevdi.. ya siz?






















23 Nisan 2010 Cuma

Bershka 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu...

Bershka 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile yazın sıcacık havası içimize doluyor...













Missİst'te Artık Kapıda Ödeme İmkanı Var !!


Alışverişe başlamak için tıkla

Suna Dumankaya Sivilce Maskeleri...

Suna Dumankaya, bir şifa dağıtıcı olarak bitkilerden ilaç elde eden anneannesinin binlerce tarifini Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin desteğiyle geniş ürün çeşidine sahip bir markaya dönüştürmüş. Bağdat Caddesi'ndeki şık dükkanında hem ürünlerini sergileyen hem de doğallığı kokusundan ve dokusundan belli malzemelerle cilt bakımı ve masaj uygulamaları yapan Dumankaya, her hafta Habertürk'ün X ekinde herkesin sorularını cevaplıyor.

Suna Dumankaya sivilce maskeleri, 4 adet sivilce maskesi.. Sivilce birçok genç kızın ve erkeğin sorunudur. Özellikle de ergenlik döneminde ortaya çıkan ergenlik sivilceleri insanı rahatsız eder ve özgüveni azaltır. Bu sorunun azaltılabilmesi için Suna Dumankaya sivilce maskeleri tariflerini evinizde kolayca hazırlayıp kullanabilirsiniz. Aşağıdaki sivilce maskelerini kullanmanın yanında kişi kuruyemişlerden ve asitli içeceklerden de uzak durmalıdır.

Suna Dumankaya sivilce maskesi 1
Birer çay kaşığı aspirin tozunu, limon suyunu ve beyaz kili karıştırıp sivilcenizin üzerine sürün ve bu maskeyi 20 dakika bekletin

Suna Dumankaya sivilce maskesi 2
Bir adet orta boy soğanı pişirin ve mikserden geçirin. Ardından bir çoba kaşığı kükürtü yarım limonun suyunda eritip mikserden geçirilmiş soğanla karıştırın. Hazırladığınız bu sivilce maskesini yüzünüze uygulayın.

Suna Dumankaya sivilce maskesi 3
Bir çay kaşığı kükürtü un haline getirin ve içine bir tutam reyhan otunu toz haline getirdikten sonra karıştırın. Bunların içine bir adet limonun suyunu da ilave edin ve boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Cildinizi temizledikten sonra bu sivilce kürünü yüzünüze serpin.

Suna Dumankaya sivilce maskesi 4
Öncelikle yüzünüzü oksijenli su kullanarak temizleyin. Daha sonra bir adet taze cevizin yeşil kabuğunun suyunu çıkarın ve bu ceviz kabuğu suyunu sivilcelerin üzerine sürün.


Dumankaya'nın doğal saç ve cilt bakım ürünlerini internet üzerinden sipariş etmek için tıkla

23 Nisan...


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun!

20 Nisan 2010 Salı

Farınızın rengi kutudaki gibi mi?


Gözlerinizdeki farın renginin kutudaki gibi görüneceğinden nasıl emin olabilirsiniz?
Göz farlarının renkleri her zaman kutusunda iyi görünür ama bazen gözlerinizin üzerinde aynı rengi elde edemeyebilirsiniz. Bu sorunla çoğu kadın sıkça karşılaşır, mağaza görevlilerinde ürünü alırken güzellik uzmanlarından bilgi ister. Herhangi birinin yüzünde iyi görünen farı arayıp bulmak, denemek keyiflidir, farı mağazada beğenen çoğu kadın, eve gittikten sonra fikir değiştirir.

Farınız kutudaki gibi görünmeme sebepleri..
Göz kapaklarınızı aşırı boyamış olabilirsiniz. Göz kapaklarınız yüzünüze göre daha koyu olabilir.

Göz kapaklarınız yağlı olabilir. Yağlı cilt her hangi bir rengin lekeli ve daha koyu görünmesine neden olur.

Gözleriniz çukur olabilir. Gözleri çukur olan bu tür insanların kullandıkları harika farlar gözlerini açtıklarında hemen kaybolur.
Çözüm önerileri!..

Tüm bu durumların çaresi aynıdır. İlk önce far süreceğiniz bölgeyi temizleyin, göz kapağınızın başlangıcına kapatıcı sürün. Bu kaş kemiği ile kirpiklerinizin arasının daha parlak görünmesini sağlar. İkinci olarak fırça ile göz kapağınızın üstüne hafifçe pudra sürün. Bu göz kapağı yağlı
olanları kapatır. Son olarak, farı göz kapağınıza sürün ve renkleri birbirine uydurun.

Eğer gözleriniz çukursa, göz kapağınıza daha açık ve parlak renklerle, kaş kemiğinize belli olmayan bir ton uygulayın. Böylece, istediğiniz renkte ve daha parlak bakışlara sahip olursunuz.

19 Nisan 2010 Pazartesi

YT Mağaza’da Yeni Sezon!!

Severek takip ettiğim online alışveriş sitesi YT Mağaza'ya 2010 ilkbahar-yaz sezonu için yeni ciciler gelecek..İnce trikolar, şifon etekler, askılı elbiseler, sandaletler, babetler, renkli tunikler 2 haftaya kadar YT Mağaza'da sizleri bekliyor olacak.. şimdiden göz atmak için tık tık