8 Aralık 2010 Çarşamba

Flo'nun Kış Modelleri

FLO sezonun en iddialı ve gözde trendi olan kürklü bot ve çizmelerin yanı sıra bol metal aksesuarlı, zımbalı motorcu botları ile modayı ayağınıza getiriyor. Bu sezonun öne çıkan renkleri olan mavi, gri, kırık beyaz ve vizon tonlarının yanı sıra daha iddialı giyinmeyi tercih eden bayanlar için farklı birçok renk kombinasyonunu içeren ayakkabıları da FLO’da bulmak mümkün olacak.








FLO’nun kreasyonunda yeni sezonun en gözde trendi olan kürklü bot ve çizmelerin yanı sıra bol metal aksesuarlı, zımbalı motorcu botları önemli bir yer tutuyor. Geçtiğimiz kış sezonunda büyük ilgi gören diz üstü çizmeler bu kış da FLO vitrinlerinde daha yeni modelleriyle varlığını korurken örgü çoraplı botlar da sezonun gözde parçalarından olacak.

Ayakkabı ve botlarda aksesuar olarak kürkler ve metal aksesuarlar öne çıksa da zımbalı modeller geçen kış olduğu gibi bu kış da ayakkabıları süslüyor. FLO’da bir önceki kış etkisini gösteren püsküllü modeller bu kış yerini kürklü modellere bırakıyor. Süet modellerin ön planda olduğu FLO kreasyonunda deri-süet kombinasyonları da yer buluyor. FLO’da ışıltıdan vazgeçemeyenler için rugan ayakkabılar raflardaki yerini alırken, farklı olmayı sevenler için de yılan baskılı ayakkabılar düşünülmüş.


























Share/Bookmark

Hiç yorum yok: