7 Eylül 2010 Salı

Adidas Originals ROM



Adidas'ın efsanevi modeli ROM, 50 yıl aradan sonra adidas severlerle yeniden buluşuyor..


“Vintage” olgusu çok az üründe böylesine doğal ve kendiliğinden gelişmişti. Eskidikçe değeri artan ve güzelleşen ROM’larını giyenler hep farklı oldular.Yalnızca adidas’ın en beğenilen modellerinden biri olduğu için değil; Adidas Originals ROM 50 yıllık tarihiyle adidas Originals’ın en önemli yapı taşlarından biri olarak kabul ediliyor ve Adidas Originals Sonbahar/Kış 2010 Koleksiyonu’nda 2 farklı modeliyle efsane
geri dönüyor.

İlk kez 1959’da piyasaya sürülen ROM’un, 1979’da iç tabanı daha fazla konfor ve uzun süreli kullanım sağlayan EVA malzemesiyle, tabanı ise daha kalın ve dayanıklı hale getirilerek yenilendi. 2010’da bej tabanlı siyah ve lacivert 3 bantlı beyaz olmak üzere, Adidas Originals ROM iki farklı modeliyle geri döndü. Yıllar içinde ROM, benzerleri arasından sıyrılarak adeta bir fenomen haline geldi ve yıllardır piyasadaki pek çok ayakkabıya esin kaynağı oldu..









50 yıl aradan sonra Vintage olgusu, Adidas Originals ROM ile yeniden can buluyor. Adidas Originals ROM, beyaz üzeri lacivert 3 bantlı ve bej tabanlı siyah olmak üzere 2 farklı modeliyle Ağustos ayı itibariyle tüm Adidas Originals mağazalarında ve Adidas yetkili satıcılarında 168 TL’lik satış fiyatıyla meraklılarının beğenisine sunuluyor..

Hiç yorum yok: